AcasăPoliticaPrimarul Catalin Chereches s-a refugiat in UNPR

Primarul Catalin Chereches s-a refugiat in UNPR

Exclus din PNL in luna ianuarie, primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, s-a inscris in UNPR. Anuntul a fost facut ieri de reprezentantii partidului condus de Gabriel Oprea.

Din toate partidele politice, primarul Catalin Chereches a ales UNPR

In timp ce alti politicieni au apelat la tot felul de chichite juridice pentru a scapa de dosare, Catalin Chereches a ales sa se puna la adapost in UNPR. Formatiune despre care s-a tot spus ca  are darul de a tempera elanul justitiei sau chiar de a curata definitiv imaginea membrilor sai, motiv pentru care a si fost supranumita ”partidul Ariel”.  Si ca treaba sa para cat se poate de serioasa, pe langa carnetul de partid, primarul din Baia Mare a a primit si statutul de coordonator al Regiunii VI Nord-Vest, care cuprinde judetele Cluj, Maramures, Satu Mare, Bihor, Salaj si Bistrita Nasaud.

Chereches a facut pasul spre UNPR dupa ce a intrat in atentia procurorilor anticoruptie, care-l cerceteaza pentru luare de mita si trafic de influenta. Mai exact, primarul este acuzat ca a primit bani de la reprezentantii a cinci firme pentru a le favoriza la achizitiile publice organizate de institutia pe care o conduce.

author avatar
Adelina Ionicel
707 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger