AcasăPoliticaPrimarita din Craiova nu scapa de Tribunal: "Telenovela continua"

Primarita din Craiova nu scapa de Tribunal: „Telenovela continua”

Desi in prima instanta Tribunalul Bucuresti decisese trimiterea cauzei la DNA, dosarul urmand sa fi facut cale intoarsa la procurori din considerente ce tin de incalcarea dreptului la aparare in privinta modului de administrarea a unor probe din dosar, vineri, Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia anchetatorilor anticoruptie.

Acestia din urma au atacat decizia Tribunalului, pronuntata in urma cu aproape o luna de zile. Iar prin decizia pronuntata de catre magistratii CAB – prin care, asadar, nu s-a mai cerut returnarea dosarului la procurorii care l-au instrumentat- se ajunge, practic, la momentul initial al procedurilor in procesul de fata. Si anume la Camera Preliminara. De altfel, edilul craiovean a explicat, pe Facebook, intr-o postare, cum au stat lucrurile de fapt, in privinta pasului pe care multi l-au considerat o victorie a procurorilor. „Curtea de Apel Bucuresti a trimis dosarul meu, spre rejudecare, la Tribunalul Bucuresti, pentru vicii de procedura. Mai precis, dupa ce instanta a decis returnarea dosarului la DNA pentru incalcarea dreptului la aparare, probe obtinute ilegal etc, a omis sa citeze procurorul DNA, dupa 5 zile. Astazi, DNA a atacat decizia Tribunalului Bucuresti pentru vicii de procedura. N-am pierdut nimic, n-am castigat nimic. O luam de la capat cu procedurile de Camera Preliminara. Telenovela continua…P.S.Incheierea data de Tribunal, prin care s-a constatat nulitatea unor probe si incalcarea dreptului la aparare, ramane valabila. Doar ca, dupa aceasta incheiere, procurorul DNA trebuia chemat cu concluziile sale, in contradictoriu cu noi, in fata judecatorului. Asta nu s-a mai intamplat si din acest punct se reia procesul.”, a lamurit Vasilescu.

Cauza are in vedere acuzatii de luare de mita si spalare de bani, in privinta campaniei electorale de acum patru ani.

foto: facebook

840 afisari

1 COMENTARIU

  1. Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: best73gold@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger