AcasăPoliticaPrimarii se aleg cu salarii marite de la 1 aprilie. Ce a...

Primarii se aleg cu salarii marite de la 1 aprilie. Ce a tinut sa sublinieze ministrul Muncii!

Cu aproximativ trei luni inainte ca Legea salarizarii unitare sa intre in vigoare, cel putin daca este sa ne raportam la termenul de 1 iulie, prevazut in programul de guvernare al PSD-ului, alesii locali s-au ales cu o marire de salarii.

Aceasta crestere va fi de 30 de procente si se va aplica incepand chiar cu 1 aprilie, ceea ce inseamna ca vor fi resimtite deja in indemnizatia din mai.

Trebuie spus, insa, ca nici bine nu se aflase ca deputatii au dat unda verde unui proiect de lege de aprobare a Odonantei de Guvern prin care se dispune cresterea salariilor primarilor, viceprimarilor, precum si consilierilor locali si judeteni, dar si ai sefilor si ai vicepresedintilor de consilii judetene, ca ministrul Muncii a punctat ca aceasta majorare „nu are implicatii asupra bugetului de stat” si ca „e, daca vreti, o reparatie”, facand trimitere la cresterea salariilor din administratie.

Totodata, Vasilescu a tinut sa sublinieze ca „salariile alesilor locali vor fi mult, mult mai bune, decat ce s-a votat astazi ( marti-n.r)”.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari

1 COMENTARIU

  1. POLITICA IN RO DUPA 1990 ESTE IN FAVOAREA MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1990.
    NU EXISTA NICI UN CRITERIU DE PERFORMANTA, DE VALOARE UMANA PTENTRU A CANDIDA SAU A FI ALES ORI A CONDUCE O ORGANIZATIE PUBLICA. NULITATILE SI REZIDURILE UMANE VOR DREPTURI SI FARA SA AIBA DISCERNAMANT DISTRUG NATIUNEA ROMANA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger