Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Primarii se aleg cu salarii marite de la 1 aprilie. Ce a tinut sa sublinieze ministrul Muncii!

Primarii se aleg cu salarii marite de la 1 aprilie. Ce a tinut sa sublinieze ministrul Muncii!

Autor:

Cu aproximativ trei luni inainte ca Legea salarizarii unitare sa intre in vigoare, cel putin daca este sa ne raportam la termenul de 1 iulie, prevazut in programul de guvernare al PSD-ului, alesii locali s-au ales cu o marire de salarii.

 

14718720 1110141315740235 8913323252677377666 n olguta 720x480 Primarii se aleg cu salarii marite de la 1 aprilie. Ce a tinut sa sublinieze ministrul Muncii!Aceasta crestere va fi de 30 de procente si se va aplica incepand chiar cu 1 aprilie, ceea ce inseamna ca vor fi resimtite deja in indemnizatia din mai.

Trebuie spus, insa, ca nici bine nu se aflase ca deputatii au dat unda verde unui proiect de lege de aprobare a Odonantei de Guvern prin care se dispune cresterea salariilor primarilor, viceprimarilor, precum si consilierilor locali si judeteni, dar si ai sefilor si ai vicepresedintilor de consilii judetene, ca ministrul Muncii a punctat ca aceasta majorare “nu are implicatii asupra bugetului de stat” si ca “e, daca vreti, o reparatie”, facand trimitere la cresterea salariilor din administratie.

Totodata, Vasilescu a tinut sa sublinieze ca “salariile alesilor locali vor fi mult, mult mai bune, decat ce s-a votat astazi ( marti-n.r)”.

foto: Facebook


1 Comentariu la Primarii se aleg cu salarii marite de la 1 aprilie. Ce a tinut sa sublinieze ministrul Muncii!

  1. Nelu Stiuca

    POLITICA IN RO DUPA 1990 ESTE IN FAVOAREA MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1990.
    NU EXISTA NICI UN CRITERIU DE PERFORMANTA, DE VALOARE UMANA PTENTRU A CANDIDA SAU A FI ALES ORI A CONDUCE O ORGANIZATIE PUBLICA. NULITATILE SI REZIDURILE UMANE VOR DREPTURI SI FARA SA AIBA DISCERNAMANT DISTRUG NATIUNEA ROMANA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!