Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Prima sedinta a Guvernului Tudose

Prima sedinta a Guvernului Tudose

Autor:

UPDATE: Sedinta cu numarul 1 a noii echipe guvernamentale a inceput cu un moment de reculegere, in memoria celor trei militari care si-au pierdut viata in accidentul din judetul Arges.

 

A trecut o singura zi de cand au depus juramantul la Cotroceni si deja ministrii noului Executiv urmeaza sa ajunga, in scurta vreme, la aceeasi masa de lucru cu Mihai Tudose, in cadrul primei sedinte a Guvernului.

guv 1 720x375 Prima sedinta a Guvernului TudosePana la momentul de fata s-a anuntat doar ora de incepere a acestei prime intruniri de lucru a Cabinetului Tudose, 15.30, nu si agenda acestei prime sedinte de guvern.

De altfel, inca de joi, pana sa fie votat Executivul sau, Tudose punea accent pe nevoia recuperarii unor intarzieri in aplicarea unor masuri din programul de guvernare si, drept urmare, pe accelerarea ritmului de lucru. “In acest guvern, dragi colegi ministri, se va munci non-stop, se va lucra pentru a recupera ceea ce s-a pierdut si s-a intarziat. (…) Acesta este motivul pentru care sper ca intelegeti – stam cu totii astazi in fata Parlamentului Romaniei – e singura noastra sansa si singura cale de a ne atinge obiectivele economice. Ii asigur pe toti ca ne vom angaja cu toata energia de care dispunem in atingerea obiectivului programului de guvernare”, transmitea premierul desemnat, la momentul respectiv, joi, de la tribuna Parlamentului.

sursa foto: gov.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!