Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Prima reactie din directia presedintelui, dupa pierderea casei din Sibiu

Prima reactie din directia presedintelui, dupa pierderea casei din Sibiu

Autor:

N-a trecut multa vreme de cand s-a aflat ca magistartii Curtii de Apel Pitesti au decis respingerea contestatiei in anulare depuse de catre aparatorii legali ai familiei prezidentiale, ca din directia Cotrocenilor s-a aflat un prim punct de vedere din partea lui Klaus Iohannis.

 

14908357 1156013607819222 6783875851360084120 n iohannis 1 720x405 Prima reactie din directia presedintelui, dupa pierderea casei din SibiuAceasta reactie nu a venit sub forma unui comunicat de presa sau a unui mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a presedintelui, cum s-a intamplat in alte situatii in care Klaus Iohannis a simtit ca e cazul sa isi faca stiut punctul de vedere, ci prin intermediul purtatorului de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Care a transmis, in cateva vorbe, ca seful statului respecta hotararea magistratilor. “Presedintele Klaus Iohannis respecta deciziile instantelor de judecata. Presedintele Romaniei a luat act de hotararea civila a Curtii de Apel Pitesti de astazi. Presedintele s-a conformat deciziei instantei inca din noiembrie 2015, cand a fost pronuntata decizia irevocabila de catre Curtea de Apel Brasov”, a precizat Dobrovolschi, citata de antena3.ro.

Va amintim ca pasul facut la Curtea de Apel Pitesti a fost o cale exceptionala de atac a deciziei definitive pronuntate de Curtea de Apel Brasov, ceea ce inseamna, practic, faptul ca seful statului a pierdut de tot imobilul aflat in centrul Sibiului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!