AcasăPoliticaPrima reactie a lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau

Traian si Mircea Basescu s-ar putea revedea in fata judecatorilor

Dupa cum e lesne de inteles, avand in vedere ca e vorba despre fratele sau, fostul presedinte nu poate sa fi primit prea usor decizia instantei.

Chiar si asa, Traian Basescu s-a rezumat sa faca public un scurt mesaj, la putina vreme de cand s-a aflat ca Mircea Basescu a primit o sentinta de patru ani de inchisoare, decizia pronuntata joi de catre magistratii Curtii de Apel Constanta fiind una definitiva, ca urmare existand doar cai extraordinare de atac.

Constient ca toata lumea vrea sa afle pararea sa in privinta hotararii judecatorilor, decizie in urma careia Mircea Basescu va ajunge dupa gratii, fostul sef al statului a ales sa posteze pe contul sau de Facebook, cateva precizari, din care se desprinde clar un „no comment” cand vine vorba de comentarea deciziei instantei. „In privinta condamnarii fratelui meu nu am de facut nici un comentariu, fiind o hotarare definitiva a instantei, indiferent ce cred eu”, noteaza Traian Basescu, fostul presedinte adaugand ca „este o hotarire definitiva prin care a fost condamnat la patru ani de inchisoare, dar macar Curtea de Apel Constanta nu a mai retinut obligatii de plata din cite inteleg”.

Va reamintim ca Mircea Basescu a fost acuzat de DNA de trafic de influenta, intr-un caz in care apar si numele unor membri ai familiei lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, dar si ca in prima instanta, la inceputul acestui an, fratele fostului presedinte primise o pedeapsa similara, in prima instanta.

author avatar
Cristina Stefan
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger