AcasăPoliticaPrima demisie la varful unei filiale a PNL, dupa rezultatul la locale

Prima demisie la varful unei filiale a PNL, dupa rezultatul la locale

A candidat la scrutinul din 5 iunie la Primaria sectorului 2 din partea PNL. Cum rezultatul nu a fost cel scontat, a decis sa faca un pas in lateral, de la nivelul filialei de sector.

Liberalul care isi trece primul numele pe lista celor care isi asuma concret rezultatele slabe de la alegerile locale este Dan Cristian Popescu. Care a ales sa-si anunte intentia pe o retea de socializare. Multumindu-le colegilor, respectiv „membrilor de partid onesti”, precum si voluntarilor si votantilor (circa 25.000 de alegatori din sectorul 2- din cate a precizat Popescu). „Imi cer scuze celor pe care i-am dezamagit pentru ca nu am putut sa fac mai mult, dar ii asigur ca, intr-o forma sau alta, voi continua lupta pentru transparenta si anti coruptie si blaturi in sectorul 2! Demisionez din functia de prim-vicepresedinte al filialei PNL Sector 2”, a scris liberalul care a fost devansat in cursa pentru fotoliul de primar de catre actualul interimar, Mihai Mugur Toader (PSD).

E de precizat, insa, faptul ca inca de seara trecuta, un alt liberal cu nume sonor, respectiv Catalin Predoiu, cel care a candidat la Primaria Capitalei, si, din cate anunta rezultatele partiale, a obtinut abia locul trei, dupa Firea si Dan, mentiona faptul ca daca cifrele dezvaluite de exit-poll-uri se confirma, e gata sa-si depuna mandatul de lider al Organizatiei PNL Bucuresti.

sursa foto: Facebook/Dan Cristian Popescu

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger