AcasăPoliticaPrezicerea lui Vintu despre Dragnea: "Nu isi da seama ca va face...

Prezicerea lui Vintu despre Dragnea: „Nu isi da seama ca va face puscarie”

Aflat in detentie, Sorin Ovidiu Vintu a facut o serie de declaratii, intr-un interviu televizat, oprindu-se si asupra viitorului actualului lider PSD, Liviu Dragnea.

Care viitor, daca este sa ascultam spusele mogulului care a fondat Realitatea TV, nu e deloc unul prea senin, cel putin la un capitol. Concret, afaceristul a sustinut- intr-un interviu acordat B1 TV, ca al treilea om in stat de la momentul de fata ar urma sa ajunga sa fie privat de libertate. Mai mult, nu i-a facut nicio caracterizare prea magulitoare politicianului. „La ora actuala toata lumea ii vrea capul. Pe buna dreptate. S-a dovedit a fi un tip lipsit de barbatie. A castigat singur alegerile aproape si tot singur le-a pierdut. Va face puscarie. Toti care sunt in mediul asta stiu ca va face puscarie, nu are cum sa scape. Doi din dosar (…) si-au recunoscut fapta. Din momentul ala el este mort. Nu isi da seama ca va face puscarie. Inca mai spera poate sa se inteleaga cu unul cu altul, sa pupe un popou, un alt popou. Nu mai scapa, gata!”, sustine afaceristul.

Insistand asupra faptului ca decretul de gratiere este o „decizie politica”, omul de afaceri a mai subliniat ca „Dragnea va intra in puscarie. Este obligat sa dea un decret de gratiere, ca sa scape de puscarie”.

397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger