AcasăPoliticaPresedintele Iohannis pleaca luni in Italia

Presedintele Iohannis pleaca luni in Italia

Timp de doua zile, seful statului se va afla pe taram italian. De luni incepand, Klaus Iohannis va intreprinde o vizita oficiala in Italia, prilej cu care se va intalni si cu romanii aflati in acest stat european.

Liderul de la Cotroceni urmeaza sa plece in Italia in cursul diminetii viitoare, urmand ca, pe parcursul primei zile a saptamanii ce incepa pe 27 aprilie sa aiba intalniri cu omologul sau, Sergio Mattarella, la sediul presedintiei italiene -Palatul Quirinale, din Roma, intrevedere ce va incepe in jurul orei 13.30, dar si cu seful senautlui Pietro Grasso, de la 16.30 incepand, dupa cum precizeaza Administratia Prezidentiala. Seara de luni il va gasi pe presedinte in mijlocul romanilor din Italia, seful statului dorindu-si sa ii intalneasca pe reprezentantii comunitatii romanesti, aflati la munca ori stabiliti in aceasta tara, numarul lor fiind, se stie, semnificativ.

Inainte de a se intoarce in tara, Klaus Iohannis va avea, marti, o intrevedere la Palatul Chigi, sediul Guvernului italian, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, pentru ca, in cursul dupa-amiezii, Klaus Iohannis sa ii cunoasca si sa discute cu mai multi studenti romani aflati in Italia.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger