Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Presedintele Iohannis considera discutia despre demisiile retrase  “artificiala”

Presedintele Iohannis considera discutia despre demisiile retrase  “artificiala”

Autor:

Nu trecuse multa vreme de cand purtatorul de cuvant de la Palatul Victoria explicase ca demisiile sunt “irevocabile”, drept urmare cele 20 de cereri de retragere a lor, depuse de ministrii demisionari, “nu au obiect”, pana cand presedintele insusi a explicat, in cateva vorba, cum stau lucrurile de fapt.

 

12193629 912770382143547 8296826894886837315 n ioh 333x500 Presedintele Iohannis considera discutia despre demisiile retrase  artificialaLasand sa se inteleaga ca i-au ajuns la urechi controversele iscate de demersurile menite a retrage demisiile, invocandu-se posibilitatea asigurarii interimatului la ministere, Iohannis a lamurit cum e procedura. “Mare discutie mare despre demisii este inutila, un ministru este in functie pana cand ori il eliberez prin decret – ceea ce nu am facut inca –  sau se valideaza un nou guvern, votat de Parlament”, a explicat primul om in stat.

Si, ca sa fie si mai clar, presedintele a subliniat urmatoarele aspecte: “toata discutia este artificiala. Este evident pentru toata lumea ca n-o sa numesc ministri pentru doua zile”.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!