AcasăPoliticaPresedintele francez va veni in Romania

Presedintele francez va veni in Romania

Pe fondul intrevederii Iohannis-Macron, din prima parte a zilei de vineri, la Bruxelles, s-a aflat ca presedintele francez urmeaza sa vina pe taram autohton. Inca nu se cunosc si coordonatele temporale ale vizitei.

Pana sa isi gaseasca o confirmare oficiala de la Cotroceni, informatia a venit din directia ambasadorului roman la Paris, Luca Niculescu. Oficialul a scris pe o retea de socializare, dupa intrevederea de la Bruxelles, la care a asistat si pe care a catalogat-o drept o „intalnire excelenta” intre cei doi presedinti, ca noul lider de la Palatul Elysee a raspuns favorabil invitatiei de a veni in Romania. „Parteneriatul strategic se dezvolta, intalnirile la nivel inalt vor continua. Presedintele roman l-a invitat pe Emmanuel Macron in Romania, invitatie acceptata cu multa placere”, a transmis Niculescu pe pagina sa oficiala de Facebook.

Cat despre subiectele abordate in cadrul discutiilor din Belgia, presedintele Iohannis a mentionat tema Schengen, precum si „mult-vehiculata directiva pe detasarea muncitorilor”.

sursa foto: Facebook/Luca Niculescu

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger