AcasăPoliticaPresedintele a discutat cu premierul, la Cotroceni, despre criza francului elvetian

Presedintele a discutat cu premierul, la Cotroceni, despre criza francului elvetian

Liderii de la Cotroceni si Palatul Victoria au avut, marti, o intrevedere la sediul Presedintiei. Criza francului elvetian s-a numarat printre temele de discutie dintre presedinte si premier.

Subiectul a figurat pe agenda intalnirii de lucru dintre cei doi inalti oficiali, in contextul in care cresterea fara precedent a valorii elvetiene in raport cu leul afecteaza circa 75.000 de romani care au credite in franci elvetieni.

Totodata, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat, Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut discutii cu privire la „activitatea executivului din aceasta perioada”, dar si la chestiuni de politica externa.

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut mai multe intrevederi, la Cotroceni, de la instalarea in functie a presedintelui. Prima a avut loc la scurta vreme dupa ce Seful statului a preluat mandatul. De asemenea, o intrevedere presedinte-premier s-a desfasurat si dupa atacului asupra sediului redactiei saptamanalului de satira „Charlie Hebdo”, in urma caruia au pierit 12 oameni,

sursa foto: olt-alert.roz

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger