AcasăPoliticaPremierul vrea bancomate in sate si comune

Premierul vrea bancomate in sate si comune

Chiar daca, de multe ori, altele sunt problemele stringente ale locuitorilor din zona rurala, a se citi aici lipsa doctorilor si a unitatilor medicale functionale, mai ales in satele in care traiesc oameni trecuti de prima tinerete, a caror sanatate este mai fragila, primul-ministru a pus accent pe nevoia de a dota satele cu automate bancare ce elibereaza bani pentru posesorii de carduri.

E drept ca declaratia lui Grindeanu a venit pe fondul participarii la un eveniment organizat de Asociatia Romana a Bancilor. „Poate ca a venit timpul ca, pe langa biserica, primarie, scoala si locul de socializare, ca sa zic asa, sa existe si macar un bancomat in fiecare sat sau comuna (…) Va cer sa va ganditi la potentialul urias al zonei rurale, care aduna in acest moment jumatate din populatia Romaniei”, e de parere seful de la Palatul Victoria.

Trecand peste faptul ca de multe ori pensiile batranilor din zonele rurale sunt mai mult decat modice, avand in vedere, totusi, ca la sate sunt si tineri care lucreaza in orasele din vecinatatea satelor de bastina, este foarte posibil ca astfel de automate sa-si gaseasca utilitatea.

sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger