Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Primele imagini de la discutiile premierului Tudose cu Juncker si Tusk (VIDEO)

Primele imagini de la discutiile premierului Tudose cu Juncker si Tusk (VIDEO)

Autor:

Aflat la prima sa prezenta la Bruxelles in calitate de sef al Guvernului, functie pe care a preluat-o de nici doua saptamani, Mihai Tudose a avut deja cateva intrevederi importante cu mai multi oficiali europeni.

 

discutii 1 Primele imagini de la discutiile premierului Tudose cu Juncker si Tusk (VIDEO)Si anume cu presedintele si prim-vicepresedintele cu Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si, respectiv, Frans Timmermans, dar si cu Donald Tusk, liderul Consiliului European. Deja reprezentantii executivului au facut publice primele imagini cu debutul acestor discutii.

Pe agenda intrevederilor oficiale pe care le are programate in cursul zilei de marti se numara, de asemenea, cea cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, cat si discutii cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, din cate se mentioneaza din directia Palatului Victoria.

“Vreau sa transmit mesajul ca Romania este un partener serios, care isi va respecta toate angajamentele asumate anterior. Ne dorim o colaborare foarte buna in relatia cu Uniunea Europeana, asa cum ne-am angajat, de altfel, si prin Programul de Guvernare”, a mentionat, printre altele, premierul Tudose, citat pe pagina electronica a Guvernului.

E de mentionat faptul ca premierul e insotit in aceasta deplasare de Victor Negrescu, ministrul-delegat pentru Afaceri Europene.

[youtube]BFHIYgWnKvY[youtube]    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!