AcasăPoliticaPremierul s-a grabit sa-i felicite pe Munteanu si Berbecar, gimnastii medaliati la...

Premierul s-a grabit sa-i felicite pe Munteanu si Berbecar, gimnastii medaliati la Europene!

La scurta vreme dupa s-au aflat rezultatele demne de lauda ale gimnastilor romani, obtinute la Campionatele Europene de gimnastica de la Montpellier, primul-ministru Ponta a tinut sa ii felicite, public.

Mai precis, prin intermediul contului sau de Facebook, seful Guvernului le-a adresat Andreei Munteanu, medaliata cu aur la barna, si lui Marius Berbecar, vicecampion la paralele, cate un mesaj.

Primele felicitari le-a primit, dupa cum era de asteptat, Andreea Munteanu, alintata de colegi „Munti”, gimnasta gorjeana in varsta de doar 16 ani, devenita, in urma evolutiei spectaculoase din finala de la barna, notata cu 14,366, campioana europeana la acest aparat extrem de dificil, o proba considerata de multi cea mai de temut din gimnastica.”Felicitari Andreea pentru performanta de la barna si mult succes in finala de la sol! Barna ramane un aparat la care gimnastica romaneasca exceleaza”, scrie Ponta.

Primul-ministru nu a uitat nici ca, la cateva zeci de minute de la reusita senzationala a micutei gimnaste, colegul sau din echipa masculina de gimnastica a Romaniei, Marius Berbecar, a castigat locul doi in finala la paralele, cu nota 14.366. Drept urmare, a laudat si reusita tanarului sportiv. „De asemenea, felicitari lui Marius Berbecar pentru medalia de argint castigata in finala la paralele!”, se incheie mesajul postat in urma cu scurta vreme pe contul lui Ponta de pe reteaua de socializare amintita.

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger