Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Premierul, pus pe glume: “a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”

Premierul, pus pe glume: “a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”

Autor:

Dupa ce a obtinut detalii despre subiectele aflate pe ordinea de zi de la mai multi ministri din Cabinetul sau si a dat un termen limita sefului de la Sanatate, in privinta comunicarii pe subiectul vaccinarii, Mihai Tudose s-a oprit asupra unui alt subiect aflat pe agenda sedintei de joi, ce tine de Agricultura, domeniul de care raspunde in Guvern Petre Daea.

 

prem Premierul, pus pe glume: a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj“Ca sa inchei intr-un ton optimist pe Ordinea de Zi de astazi avem un punct al dlui ministru Daea, care, dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lana. (…) Nu, nu mai luati cuvantul, lasati. Inchidem cu oaia, inteleg ca daca am terminat si cu lana, e gata, da?”, a punctat, zambind, seful Guvernului, inainte ca presa sa paraseasca sala de sedinta, pentru ca reuniunea Executivului sa continue doar in prezenta reprezentantilor Cabinetului.

Referirile premierului vin dupa ce Daea a facut mai multe declaratii pe tema oilor, gen “oaia e o statuie vie” sau “langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”.

sursa foto:youtube/Guvernul Romaniei    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!