AcasăPoliticaPremierul Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Frantei, la o zi de la...

Premierul Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Frantei, la o zi de la tragedia de la Paris

Seful Guvernului a avut, joi la pranz, o intrevedere cu Francois Saint-Paul, inaltul reprezentant diplomatic al statului francez la Bucuresti.

Victor Ponta a discutat cu ambasadorul francez aflat in Romania la o zi dupa producerea sangerosului atac terorist care a avut ca tinta redactia publicatiei „Charlie Hebdo”, tragedie in urma careia 12 oameni au pierit.

Cu aceasta ocazie, primul-ministru a transmis, o data in plus, condoleante familiilor victimelor sangerosului atentat. „Vreau sa exprim solidaritatea noastra cu familiile celor care i-au pierdut pe cei dragi si indignarea fata de actiunile criminale din cazul Charlie Hebdo. Acestea nu pot fi justificate in niciun fel. Romania este alaturi de Franta si luptam astfel incat pe viitor terorismul si astfel de acte inumane sa fie prevenite”, suna mesajul postat pe contul oficial de Facebook al primului-ministru, la finele intalnirii cu inaltul oficial francez.

Dupa tragedia care a ingrozit Parisul, Franta, dar si intreaga lume, ziua de joi a fost decretata, pe teritoriul statului francez, zi de doliu national, urmand ca alte trei zile drapelurile sa fie coborate in berna, in semn de respect pentru victimele atentatului. Atacul a fost condamnat atat de catre presedintele si premierul roman, cat si de inaltii oficiali ai lumii, printre ei liderul de la Casa Alba, precum si premierul britanic, David Cameron.

author avatar
Cristina Stefan
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger