AcasăPoliticaPremierul Ponta ramane in gratiile romanilor. Ce spune ultimul sondaj!

Premierul Ponta ramane in gratiile romanilor. Ce spune ultimul sondaj!

Victor Ponta poate zambi linistit, sondajele confirma ca este politicianul preferat de romani

Un sondaj efectuat de Geopol in perioada 26 aprilie – 2 mai ii reconfirma lui Victor Ponta statutul de cel mai agreat politician.

Victor Ponta poate zambi linistit, sondajele confirma ca este politicianul preferat de romani

Simpatia romanilor continua sa se reverse asupra lui Victor Ponta, dovada ca strategia de imagine a liderului PSD da rod bogat. Ca urmare, seful PSD si al guvernului domina fara drept de apel topul politicienilor, cu un confortabil scor de 62%. Desi ar fi fost de asteptat ca alt politician pur-sange sa-l taloneze pe Ponta, lucrurile nu stau asa, locul doi in top revenindu-i guvernatorul Mugur Isarescu (61,5%). Pe locul trei, onorabil in principiu, s-a calificat Crin Antonescu.

Problema este ca liberalul a obtinut un scor inselator, de 50,5%, care, in conditiile in care marja de eroare a sondajului este de +/- 3%, poate oricand sa scada sub jumatate, situatie deloc confortabila pentru ditamai prezidentiabilul USL. In contextul prezidentialelor din 2014, o veste buna pentru Antonescu ar putea fi cota de simpatie de 24% obtinuta de George Maior, inclus in randul personalitatilor testate prin acest sondaj tocmai din cauza zvonurilor referitoare la o posibila candidatura la Presedintie a actualului sef al SRI, dupa cum a precizat Cozmin Gusa, fondatorul Geopol. Cei mai putin ”gustati” de public sunt politicienii Dan Voiculescu si Kelemen Hunor, situati pe ultimele locuri ale topului intocmit de Geopol. In ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, acesta se mentine la nivelul atins dupa pacea incheiata cu Victor Ponta: 29%.

author avatar
eNational
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger