AcasăPoliticaPremierul Ponta, mesaj dupa atentatul sangeros din Paris: "Sunt profund socat"

Premierul Ponta, mesaj dupa atentatul sangeros din Paris: „Sunt profund socat”

Seful Guvernului condamna atacul asupra cladirii unui saptamanal francez, soldat cu 11 morti si mai multi raniti, transmitand, totodata, condoleante familiilor victimelor masacrului.

Victor Ponta se declara socat de tragedia care a indoliat Franta. „Sunt profund socat de vestea atentatului de la Paris, in care mai multe persoane au fost ucise sau grav ranite. Romania este solidara cu Franta si condamna ferm actul de terorism care afecteaza libertatile fundamentale ale tuturor cetatenilor. Condoleantele noastre merg catre familiile victimelor si pentru poporul francez”, suna mesajul postat, in urma cu scurt timp, pe contul oficial de Facebook al sefului Guvernului.

Drama care a ingrozit deopotriva Franta si intreaga lume a avut loc miercuri. Doi barbati inarmati, ramasi inca neidentificati, pentru ca in momentul atacului purtau cagule, au deschis focul in sediul redactiei publicatiei franceze „Charlie Hebdo”, ucigand nu mai putin de 11 persoane. Mai mult, in timp ce se pregateau sa fuga de la locul atacului, indivizii au tras cu armele si asupra unei masini de politie. Oamenii legii ii cauzta la aceasta ora pe cei doi suspecti.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger