AcasăPoliticaPremierul Ponta anunta luni noul Guvern

Premierul Ponta anunta luni noul Guvern

Victor Ponta

Seful Executivului sustine ca, in cazul in care negocierile cu UDMR-ul si cu minoritatile nationale decurg bine, luni dupa-amiaza va anunta numele ministrilor din noul Cabinet.

Victor Ponta

Aflat in drum spre Italia, unde va avea mai multe intalniri cu inalti demnitari locali, dar si cu Papa Francisc, Victor Ponta a precizat ca, in cazul in care discutiile vizand noul Executiv merg bine, va putea anunta Parlamentului componenta viitorului Cabinet, Guvernul Ponta 3, in decursul zilei de luni. Totul dupa ce, anterior va fi semnat un acord cu UDMR si cu grupul miniritatilor nationale. „La (ora-n.r.) 17.00 voi anunta noul Cabinet, lista cu ministri, la Parlament”, a declarat premierul Ponta, citat de romaniatv.net.

Marti seara, liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a anuntat, dupa Delegatia Permanenta a PNL, ca formatiunea pe care o conduce a decis sa isi retraga ministrii din Guvern. Ca urmare, alianta aflata la guvernare, USL, s-a rupt, PNL a trecut in opozitie, actualul premier, liderului PSD, urmand sa stabileasca in zilele urmatoare un nou Guvern.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger