AcasăPoliticaPremierul moldovean, discutii cu Iohannis, dupa ce a fost in Parlament si...

Premierul moldovean, discutii cu Iohannis, dupa ce a fost in Parlament si la Guvern

Aflat la Bucuresti, noul lider de la Chisinau a fost atat oaspetele omologului sau, Victor Ponta, cat si al sefului statului, Klaus Iohannis.

Asadar, Valariu Strelet a fost prezent, in cea de-a doua zi a saptamanii, atat la Palatul Victoria, sediul Executivului, cat si la Cotroceni unde are loc, de altfel, chiar la aceasta ora, intrevederea pe care liderul guvernului Republicii Moldova o are cu seful statului roman.

Anterior acestei intalniri de la Cotroceni, care a inceput in jurul orei 17, Strelet a fost primit de catre primul-ministru Ponta, la sediul Guvernului, din Piata Victoriei, dupa ce, anterior, cei doi premieri au participat la sedinta Camerei Deputatilor.

De altfel, prezent la Parlament, inainte de a asista la aceasta sedinta a Camerei Inferioare a Legislativului, in ziua in care pe ordinea de zi figura si acordul de imprumut rambursabil catre Chisinau, primul-ministru Ponta a amintit cat e de importanta sustinerea pe care Romania o acorda statului vecin. „Daca nu ajutam noi acum Moldova, cu siguranta ca Rusia va profita si va incerca sa traga din nou Moldova de pe drumul sau proeuropean”, considera premierul social-democrat.

Sursa foto: facebook/Victor Ponta

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger