Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Premierul, mai transant ca oricand la adresa unui ministru: Nu mai am pic de incredere in ceea ce-mi spuneti!

Premierul, mai transant ca oricand la adresa unui ministru: Nu mai am pic de incredere in ceea ce-mi spuneti!

Autor:

Chiar daca nu e prima oara cand l-a mustrat de fata cu ai sai colegi ministri, in plina sedinta de Guvern, mai exact in debutul acesteia, cand la intrunire are acces si presa, iar imaginile pot fi transmise in direct, la TV sau pe internet, de aceasta data premierul a fost mai transant ca oricand la adresa lui Razvan Cuc.

 

ministru Premierul, mai transant ca oricand la adresa unui ministru: Nu mai am pic de incredere in ceea ce mi spuneti!

Situatie mai rar intalnita intr-o sedinta de Guvern

“Domne’ dati-mi voie sa nu va cred! Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti pe tema asta”, i-a transmis, sec, prim-ministrul oficialului de la Transporturi, la scurta vreme dupa ce acesta a transmis faptul ca se vor face evaluari ale personalului de la Tarom. “Cu aia trebuia sa incepeti”, i-a replicat Mihai Tudose. “Vom avea si o alta discutie, pe tema asta, personala, probabil si cu domnii manageri de acolo”, a incheiat premierul subiectul.


1 Comentariu la Premierul, mai transant ca oricand la adresa unui ministru: Nu mai am pic de incredere in ceea ce-mi spuneti!

  1. SOCRATE

    INSTITUTIILE SI AUTORITATILE STATULUI SUNT DISOLUTIONATE . Doar o revolutie adevarata sa mai rezolve problema pana ce Ro nu va disparea ca entitate de pe harta lumii. Dupa 1990 prea s-a dovedit CU PROBE ca suntem o natie de KKT.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!