Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Premierul lamureste: Nu se dezincrimineata abuzul in serviciu si conflictul de interese, dar se fac unele clarificari

Premierul lamureste: Nu se dezincrimineata abuzul in serviciu si conflictul de interese, dar se fac unele clarificari

Autor:

Insistand ca in pe ordinea de zi a sedintei ordinare de Executiv de miercuri, condusa – in premiera- de presedintele Iohannis, nu erau trecute alte aspecte in afara celor mentionate “din timp”, si ca – drept urmare – nu ar fi fost facute modificari ale agendei, urmare a prezentei sefului statului, Grindeanu a subliniat ca ” nu a existat niciun fel de intentie” de a include proiectul de OUG privind gratierea.

 

premier1 Premierul lamureste: Nu se dezincrimineata abuzul in serviciu si conflictul de interese, dar se fac unele clarificariPe fondul anuntului facut din directia ministrului Iordache, cum ca ministerul pe care il conduce a finalizat si a trimis spre consultare CSM-ului, Instantei Supreme, dar si altor institutii doua acte normative, unul dintre ele privind gratierea, premierul Grindeanu a tinut sa puncteze faptul ca doua dintre cele fatele considerate infractiuni la momentul de fata – respectiv abuzul in serviciu si conflicutl de interese- nu vor fi dezincriminate. “Dar se clarifica aceste lucruri, din punctul de vedere al Ministerului Justitiei, in concordanta cu deciziile Curtii Constitutionale. Orice decizie a Curtii Constitutionale este obligatorie, nu ne putem face ca nu o avem. Aceasta clarificare pe care Ministerul Justitiei o face acum este viziunea Ministerului Justitiei. Lucrurile sunt cat se poate de clare”, a subliniat premierul Grindeanu, la finele sedintei de Guvern.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!