Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Premierul Grindeanu, fata in fata cu ambasadorul SUA

Premierul Grindeanu, fata in fata cu ambasadorul SUA

Autor:

Seful Executivului discuta, miercuri, cu ambasadorul american la Bucuresti.

 

15027431 1161794403896532 1185686022997355877 n premier Premierul Grindeanu, fata in fata cu ambasadorul SUAE important de mentionat faptul ca – avand in vedere faptul intrevederea dintre Sorin Grindeanu si Hans Klemm are loc la doar o zi de la adoptarea, in sedinta de marti seara tarziu, a ordonantei de urgenta privind modificarea celor doua Coduri – multi ar putea interpreta in fel si chip aceasta intalnire, discutia fusese programata de ceva vreme.

Ulterior, s-a aflat ca premierul a fost cel care a mers sa discute cu ambasadorul american, lucru de neinteles, pana la urma, daca ne raportam la uzantele diplomatice. Cel care a anuntat ca a fost vorba despre o intrevedere “programata strict cu ambasadorul SUA, la solicitarea ambasadorului Statelor Unite” a fost pesedistul Marian Neacsu, deputatul adaugand – de la Parlament- ca nu stie daca intrevederea a avut loc la sediul ambasadei. Ar mai fi de mentionat ca intalnirea nu apare pe agenda oficiala a sefului Guvernului.

In tot acest timp, despre seful de la Cotroceni se poate spune ca face un adevarat tur de forta, in sensul in care, dimineata devreme, adica in jurul orei 9, a fost prezent la CSM, la sedinta de plen pe care a si condus-o, si in cadrul careia s-a luat decizia sesizarii Curtii Constitutionale, in privinta OUG pe Coduri. Pentru ca, in jurul pranzului sa ajunga sa discute personal cu Avocatul Poporului. Dupa ce, de la CSM, spunea ca se gandeste sa-i faca o “vizita”. “Nu mi-e dor de el, dar cred ca trebuie sa-i transmit personal ca asteptam cu totii o luare de pozitie”, mentiona presedintele, in sedinta de plen.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!