AcasăPoliticaPremierul desemnat anunta ca a primit un sms de la Iohannis/ Tariceanu:...

Premierul desemnat anunta ca a primit un sms de la Iohannis/ Tariceanu: ”Este de Cartea Recordurilor”

Daca multi s-ar fi asteptat ca presedintele sa apara personal si sa anunte opinia publica, de la Cotroceni, faptul ca a dat unda verde desemnarii lui Grindeanu ca prim-ministru, acesta din urma a dezvaluit un amanunt nestiut pana vineri dupa-amiaza – si anume ca, de fapt, a primit un sms de la primul om in stat.

S-ar fi intamplat in cursul diminetii, adica pana ca opinia publica sa afle decizia presedintelui de a accepta a doua propunere de premier inaintata de PSD si ALDE, dupa respingerea variantei ca Sevil Shhaideh sa se ocupe de formarea noului Executiv.

Dezvaluirea a fost facuta in cadrul conferintei sustinute de Grindeanu, alaturi de Dragnea si Tariceanu, cu mentiunea ca seful PSD a precizat faptul ca premierul desemnat a crezut ca totul ar fi o gluma facuta de un coleg, de vreme ce nu avea numarul de telefon al sefului statului si, in prima faza nu a putut sti exact cine anume e expeditorul. ”Azi dimineata am primit un sms de la dl presedinte Klaus Iohannis, eu n-aveam numarul dansului. L-am sunat pe dl presedinte Dragnea (…) sa verific daca acela e numarul dlui presedinte. Dupa ce am primit confirmarea, i-am multumit dlui presedintelui pentru increderea acordata (…) era un anunt de succes si semnat. Succes! – Klaus Iohannis”, a lamurit Grindeanu.

”Cred ca asta este de Cartea Recordurilor Guinness – anuntarea desemnarii primului-ministru prin sms”, a adaugat co-presedintele ALDE. ”Nu inteleg de ce radeti. E si asta o procedura”, a remarcat, mai in gluma, mai in serios, si seful PSD.

In alta ordine de idei, acelasi Grindeanu a precizat faptul ca a discutat deja cu premierul in exercitiu, dar si ca, in cazul in care calendarul stabilit pentru investirea Guvernului se va respecta, are in plan sa convoace prima sedinta a Executivului miercurea viitoare, de la ora 21. Adica in seara zilei in care va fi fost investit noul Cabinet.

foto: captura video Antena3

author avatar
Cristina Stefan
221 afisari

1 COMENTARIU

  1. Diferenta\ele dintre kwj si basanau sunt doar doua:primul nu este troscangiu si tot primul este ma prost,neam prost cum ar veni.Totusi sascazul isi da aere mirositoare de mare democrat,insa in cazul respingerii primei propuneri de prim-ministru a dat dovada de rasism,xenofobie si in general este tare scarbit de cei care nu sunt aerieni,ma rog arieni.Mai posteaza unii platiti cu cativa centi pe fraza ca este scarbit de penali,din cauza asta nu a vrut sa dea ochii,nu peste cap,cu majoritatea parlamentara.Dar nu a avut greturi sa puna laba pe sase case plus una,sau sa fie translatorul/ghidul cumparatorilor de fiinte mici si vii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger