AcasăPoliticaPremierul Ciolos: "N-am fost, nu sunt si n-o sa fiu niciodata" ofiter...

Premierul Ciolos: „N-am fost, nu sunt si n-o sa fiu niciodata” ofiter acoperit

In conditiile in care declaratiile sale in privinta cartelelor pre-pay din Romania, care ar fi fost folosite de indivizi care au pregatit atentate, au primit diverse interpretari, Dacian Ciolos a facut, marti dimineata, o serie de precizari.

In primul rand a tinut sa clarifice faptul ca nu stie daca o astfel de situatie ar fi valabila si in cazul recentelor atacuri produse in capitala belgiana. „Nu stiu daca au fost folosite la atentatele de la Bruxelles si n-am spus niciodata chestia asta (…) am spus – si am avut informatiile astea de la SRI, nu-i niciun secret, ca in pregatirea unor atentate au fost folosite si cartele pre-pay din Romania”, a sustinut Ciolos.

Totodata, premierul a negat vehement orice specualtie cum ca ar fi ofiter acoperit sau ca ar fi avut motive ascunse pentru a face astfel de declaratii. „Nu am niciun interes (…) n-am avut niciun obiectiv ascuns cand am spus lucrurile astea (…) cred ca e important sa ne invatam in societatea romaneasca sa discutam asezat (…) n-am spus-o nici pentru ca (…) sunt acuma ofiter acoperit ca am spus de lucrurile astea. N-am fost, nu sunt si n-o sa fiu niciodata, nu pentru asta spun niste lucruri”, a conchis seful Guvernului, inainte de a participa la ceremonia in cadurl careia s-a prezentat bilantul de activitate al ANAF, pe anul trecut.

sursa foto: Facebook

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger