AcasăPoliticaPremierul Ciolos, in Piata Constitutiei: Ca sa schimbam Romania trebuie sa ne...

Premierul Ciolos, in Piata Constitutiei: Ca sa schimbam Romania trebuie sa ne schimbam pe noi insine

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Odata incheiata parada militara de 1 decembrie, la care a asistat, din Piata Constitutiei, alaturi de presedintele Iohannis, dar si de alti oficiali ai statului si de lideri sau membri ai formatiunilor politice, premierul Ciolos a transmis un nou mesaj romanilor.

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

In conditiile in care, inca de ziua precedenta, li s-a adresat romanilor, cu prilejul Zilei Nationale, explicand ca, atata vreme cat va fi premier (amintindu-va ca, inca de la preluarea portofoliului, se stie ca mandatul sau este doar de un an, respectiv pana la alegerile din toamna viitoare-n.r) se va „stradui” sa stabileasca „odata pentru totdeauna aceasta directie in care sa ne indreptam: o Romanie in care sa avem incredere, o Romanie de care sa ne putem bucura cu totii”, de aceasta data marti la amiaza, la finele impresionantei defilari militare prilejuite de implinirea a 97 de ani de la Marea Unire, Ciolos a reamintit ca e „constient de misiunea dificila pe care o are guvernul actual” si ca asteptarile sunt „foarte mari”.

Chiar si asa, premierul tehnocrat i-a asigurat, o data in plus, pe romani, ca se va stradui sa aiba, alaturi de ministrii sai, cat mai multe realizari durabile in cadrul prezentului mandat si ca pentru acest lucru are nevoie doar de timp. „Vreau sa transmit romanilor ca am inteles foarte bine acest mesaj. Am nevoie doar de timp. (…) Ceea ce vom cladi in acest an vrem sa construim in mod durabil, sa nu facem schimbari doar de dragul schimbarilor, sa facem ca institutiile statului – cel putin cele care sunt in subordinea Guvernului -sa evolueze pentru un serviciu mai eficient pentru cetateni”, a precizat Dacian Ciolos, adaugand ca, in acest sens, va conlucra cu formatiunile politice din Legislativ.

Cat priveste tot mai des invocata ideea de schimbare, premierul a pus punctul pe i: pana sa se spere la o schimbare la nivel de tara, e nevoie de evolutii la nivel individual. „Nu vreau sa spun vorbe mari, dar ca sa schimbam Romania trebuie sa ne schimbam in primul rand noi pe noi insine (…) in bine. Va spun sincer: traiesc in fiecare zi ca si cum ar fi prima zi sau ultima zi la guvern. Pentru ca vreau sa folosesc energia pe care o am la dispozitie (…) ca sa facem ca lucrurile sa evolueze si la sfarsitul anului 2016 sa traim cu mai multa incredere in noi si sa vedem ca sunt lucruri care se pot schimba”, a punctat seful Guvernului.

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger