AcasăPoliticaPremierul Ciolos asteptat din nou in Parlament

Premierul Ciolos asteptat din nou in Parlament

Seful Guvernului urmeaza sa ajunga din nou in fata alesilor, de aceasta data in dupa-amiaza primei zile a saptamanii.

Dacian Ciolos este asteptat sa le vorbeasca deputatilor, in plen, incepand cu ora 16.00. Principala tema pe marginea careia s-a solicitat prezenta primului-ministru in fata parlamentarilor este aceea a schimbarii prefectilor. Mai exact, deputatii vor sa afle de la Ciolos care anume au fost argumentele pentru care s-au facut aceste inlocuiri din functie ale reprezentantilor Executivului in teritoriu si mai ales pe ce criterii au fost desemnati noii prefecti.

E important de mentionat faptul ca au fost doua runde de astfel de schimbari, una in februarie, cand au fost inlocuite noua astfel de modificari la sefia prefecturilor, in timp ce la inceputul lunii in curs s-au mai facut patru astfel de inlocuiri din functie.

Totodata, va precizam faptul ca dupa ce va fi prezent in Parlament, Dacian Ciolos urmeaza sa se intalneasca si cu seful statului. Este vorba despre intrevederea saptamanala pe care cei doi sefi de Palate o au, care, in aceasta zi de luni, ar trebui sa inceapa la ora 17.30, mai precis la aproximativ o ora si jumatate de la cand pe agenda publica a premierului este trecuta prezenta la „Ora premierului”.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger