Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Premierul a explicat de ce a fost ales Toader la sefia Ministerului Justitiei

Premierul a explicat de ce a fost ales Toader la sefia Ministerului Justitiei

Autor:

Dupa ce a confirmat faptul ca Tudorel Toader este propunerea oficiala pentru preluarea portofoliului Justitiei, ramas liber dupa demisia lui Florin Iordache, premierul Sorin Grindeanu a explicat faptul ca a fost o hotarare primita cu unanimitate de voturi in cadrul sedintei conducerii PSD.

 

13221624 1015135691895738 4138269722105163914 n premier 720x480 Premierul a explicat de ce a fost ales Toader la sefia Ministerului JustitieiSi ca pe Toader l-au recomandat atat experienta de 10 ani la CCR, cat si calitatea de membru al Comisiei de la Venetia, precum si faptul ca e rector al Universitatii “A I Cuza” din Iasi. Totodata, Grindeanu a explicat faptul ca Toader e o “personalitate care indeplineste toate criteriile pe care noi le avem pentru Justitie”.

Totodata, Sorin Grindeanu a explicat ce a vorbit deja cu Toader. “Am discutat despre ceea ce trebuie sa faca pentru inlaturarea MCV-ului (…) pe ceea ce inseamna transpunerea deciziilor CCR in Codul Penal si de procedura Penala (…), despre posibilitatea existentei acelei decizii-pilot (…) si sa evitam aceasta decizie-pilot”, a sustinut seful de la Palatul Victoria.

foto: Facebook/Sorin Grindeanu    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!