AcasăPoliticaPREDOIU, recomandare la adresa lui PONTA: "Daca nu intelegi ce se intampla,...

PREDOIU, recomandare la adresa lui PONTA: „Daca nu intelegi ce se intampla, macar taci din gura!”

Catalin Predoiu, fostul ministru al Justitiei, actualmente prim-vicepresedinte el democrat-liberalilor, il sfatuieste pe primul-ministru , in termeni cat se poate de directi, sa se abtina la a pronunta cuvantul „despagubiri”, in declaratiile pe care le face cand vine vorba de proiectul Rosia Montana.

„Aduc atingere intereselor Romaniei. De aceea ma vad obligat sa-i spun: Victor Ponta nu mai pronunta cuvantul despagubiri. Victor Ponta, daca nu intelegi ce se intampla, macar taci din gura”, a declarat Predoiu, conform b1.ro. Continuand pe acelasi subiect, cel al proiectului privind exploatarea de la Rosia Montana, democrat-liberalul a sustinut ca, in opinia sa, demersul ar avea anumite vicii.  „Proiectul trimis de Ponta la Parlament are serioase vicii de constitutionalitate. Nu o spun doar eu, si nu o spun doar alti juristi, o spune chiar proiectul de aviz al Ministerului Justitiei, semnat de ministrul Justitiei, trimis ministrului Dan Sova”, a continuat Predoiu, conform sursei citate.

Declaratiile fostului ministru al Justititi vin in contextul in care compania canadiana Gabriel Resources a anuntat ca ar putea actiona statul roman in justitie, daca proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana va fi respins de Parlament.

Citeste si: Statul risca procese dezastruoase cu Gabriel Resources si cu investitorii

329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger