AcasăPoliticaPredoiu: O dezbatere serioasa intre PSD si PNL pe Codul Fiscal, o...

Predoiu: O dezbatere serioasa intre PSD si PNL pe Codul Fiscal, o dovada de intelepciune politica

Propunerea liberalilor de premier, in eventualitatea instalarii unui Guvern liberal, considera ca discutiile intre social-democratii condusi de catre primul-ministru Ponta si reprezentantii noului Partid National Liberal, in privinta noului Cod Foscal, ar reprezenta o dovada de „intelepciune politica”, fiind cat se poate de utile.

In conditiile in care liberalii au semnalat mai multe probleme in legatura cu proiectul Codului Fiscal, adoptat in ultima saptamana a lunii trecute, de catre actualul Guvern, Catalin Predoiu saluta disponibilitatea manifestata de catre anumiti lideri social-democrati in privinta unor eventuale negocieri pe aceasta tema. „Suntem in Saptamana Luminata! Am auzit mai multi lideri PSD propunand negocieri pe Codul Fiscal. In sfarsit, o atitudine inteleapta! Problemele semnalate de noi (…) reprezinta un argument in plus pentru o dezbatere politica serioasa pe Codul Fiscal intre PSD si PNL. Parerea mea este ca o astfel de dezbatere este necesara si utila Romaniei”, noteaza, marti, Predoiu, pe contul sau de Facebook.

Concluzionand asupra subiectului, fostul ministru al Justitiei vede aceste eventuale dezbateri ca pe o „dovada de intelepciune politica”.

Va amintim ca proiectul noului Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala,a doptate de Guvern in sedinta din 25 martie, au fost trimise Parlamentului, pentru dezbateri.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger