AcasăPoliticaPredoiu, la un pas sa preia, interimar, sefia PNL Bucuresti

Predoiu, la un pas sa preia, interimar, sefia PNL Bucuresti

Fostul ministru Predoiu, despre care liberalii au reluat si luni faptul ca este mentinut drept propunere de premier, pentru alegerile generale de anul viitor, urmeaza sa preia sefia interimara a PNL Bucuresti.

Desi Catalin Predoiu a acceptat propunerea venita din partea celor doi lideri ai PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, in cadrul Comisiei politice a PNL, e nevoie ca nominalizarea sa obtina unda verde din partea Consiliului National al PNL, for care se va intruni vineri.

Odata ce acest lucru se va intampla, Predoiu va deveni unic lider la PNL Bucuresti, pana la acest moment conducerea filialei bucurestene a liberalilor fiind asigurata de doi reprezentanti al partidului, respectiv de fostii ministri Boagiu si Atanasiu.

sursa foto: Facebook

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger