AcasăPoliticaPredoiu ii prelungeste mandatul lui Ponta cu inca o motiune de cenzura

Predoiu ii prelungeste mandatul lui Ponta cu inca o motiune de cenzura

Esecurile repetate nu-l deranjeaza pe premierul din umbra al PNL. Dimpotriva, Catalin Predoiu afirma ca liberalii se gandesc deja la o noua motiune de cenzura.

Pe premierul in functie il doare-n cot de motiunile PNL-ului

Pana acum, liberalii l-au tratat pe Victor Ponta cu doua astfel de motiuni, amandoua eficiente ca frectia facuta unui picior de lemn. In loc sa-i provoace fie si vagi frisoane premierului in functie, liberalii s-au ales de pe urma motiunilor de cenzura doar cu glumele groase facute de Ponta la adresa lor. Contrazicand zicala ”tot patitu-i priceput”, Catalin Predoiu insista sa viseze cu ochii deschisi la o motiune de cenzura victorioasa, dar nu acum, ”aritmetica parlamentara nu ne este favorabila”, ci de abia la anu’. ”Schimbarea guvernului PSD este o datorie nationala!”, insista obsesiv Predoiu. Culmea este ca premierul din umbra al PNL s-a apucat sa cloceasca o motiune de cenzura intr-o perioada in care mai toata lumea buna politica a inceput sa-i numere lui Victor Ponta zilele de premier.

Premierul liberal din umbra insista sa darame guvernul printr-o motiune de cenzura

”Mai rezista maxim o luna”, ”Nu-l lasa Dragnea sa prinda sarbatorile (de iarna – n.r.) la Palatul Victoria”, ”Nu cred ca apuca sa treaca bugetul”, ”Nu va trece mult si Oprea il lasa din mana” – se comenteaza de zor in culisele scenei politice. Decuplat de la aceasta realitate pare a fi doar Catalin Predoiu, care migaleste de zor la o motiune de cenzura pe care opozitia o poate depune cel mai devreme la inceputul lui februarie 2016 – respectiv in viitoarea sesiune parlamentara. Ceea ce, implicit, inseamna ca Predoiu este bantuit de convingerea ca Ponta va ramane in functie si anul viitor – fapt care ar putea explica incremenirea liberalului in proiectul motiunii.

author avatar
Simona Badulescu
907 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger