AcasăPoliticaPredoiu, dupa aparitia stenogramelor: Va asigur - nu exista niciun pas inapoi...

Predoiu, dupa aparitia stenogramelor: Va asigur – nu exista niciun pas inapoi fata de proiectul nostru comun

La fel de impaciuitor ca si Blaga, Predoiu, propunerea liberalilor pentru fotoliul de sef la Palatul Victoria, in conditiile in care PNL va ajunge la guvernare, a lasat sa se inteleaga ca momentul apartiei stenogramelor cu afirmatiile nu tocmai magulitoare la adresa democrat-liberalilor, la finele saptamanii trecute, nu a blocat proiectele comune ale noului Partid National Liberal.

„Nu este vorba de o cearta, aici nu conteaza persoanele, conteaza proiectul”, a lamurit fostul ministru al Justitiei, precizand ca nu a cerut demisia lui Teodor Atanasiu, dupa ce afirmatiile facute de acesta, intr-o sedinta a vechiului PNL, la Bistrita, au aparut in presa.

Sustinand ca a fost vorba despre „o simpla neintelegere” si ca momentul aparitiei in spatiul public a stenogramelor din sedinta PNL de la Bistrita a fost depasit, lucru anuntat si de catre liderul democrat-liberalilor, actualmente copresedintele marelui Partid National Liberal, Vasile Blaga, Catalin Predoiu a dat se inteles, la capatul intrunirii de luni a liberalilor, ca reprezentantii formatiunii trebuie sa se concentreze ”pe lucrurile serioase”, respectiv pe proiectul de guvernare.

„Va asigur: nu exista niciun pas inapoi fata de proiectul nostru comun (…) domnul Atanasiu a declarat la fel de limpede, astazi de dimineata, ca proiectul merge mai departe. (…) Nu ma deranjeaza nicio opinie exprimata liber”, a conchis Catalin Predoiu.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger