AcasăPoliticaPredoiu a felicitat-o pe Firea, "proaspat alesul primar ", si s-a declarat...

Predoiu a felicitat-o pe Firea, „proaspat alesul primar „, si s-a declarat gata sa-si depuna mandatul

Liberalul intrat in cursa pentru fotoliul de candidat la Primaria Capitalei despre care, conform exit-poll-urilor prezentate in urma cu scurta vreme de televiziunile de stiri, s-a aflat ca s-a clasat abia pe locul 3 in preferinta electorilor, dupa Gabriela Firea si Nicuros Dan, pare decis sa faca un pas in spate, in cazul in care aceste rezultate partiale se confirma.

Cel putin asta a declarat in urma cu doar cateva zeci de minute, intr-o prima luare de pozitie dupa aflarea acestor date partiale, facute publice dupa inchiderea urnele.

Incepand prin a felicita electoratul care a iesit la vot, apoi pe principalii sai adversari in cursa pentru Primaria Generala – Firea si Dan, Predoiu a facut apoi un anunt ce tine de functia sa de lider al organizatiei de Bucuresti a PNL. „Doresc sa felicit pe toti bucurestenii care au iesit la vot astazi si si-au exprimat vointa politica, optiunea pentru (…) primariile de sector, pentru Primaria Capitalei”, a precizat Predoiu, precizand ca, indiferent cum au votat, alegatorii au dovedit „civism, responsabilitate, patriotism local”.

„Doresc sa felicit pe proaspat alesul primar al Capitalei, dna Gabriela Firea”, precizand ca spera ca pesedista sa aiba „onestitatea” necesara pentru a realiza proiectele pe care le-a anuntat.

„Am dorit mult sa castig aceste alegeri, si eu si colegii mei (…) am stiut ca ne confruntam cu o dezamagire generala fata de toate partidele politice, dar n-am risipit nicio clipa, am folosit toata energia noastra pentru a exiplica fapte adevarate”, a mai declarat Predoiu, liberalul adaugand ca daca daca se confirma rezultatele exit-poll-urilor, in cursul zilei de maine, isi depune mandatul de lider al PNL Bucuresti.

Cititi si:  Rezultate exit-poll-uri la alegerile locale, pentru Primaria Capitalei

Firea, reactie dupa aflarea primellor rezultate ale exit-pollurilor: Ma bucur foarte mult ca proiectul meu a avut castig de cauza

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger