AcasăPoliticaPredoiu a demisionat din fruntea PNL Bucuresti

Predoiu a demisionat din fruntea PNL Bucuresti

Catalin Predoiu a plecat din fruntea PNL Bucuresti

Dupa cum a anuntat inca de seara trecuta, cand primele exit-poll-uri il indicau abia al treilea in lupta pentru Primaria Generala, Predoiu si-a depus mandatul de sef al PNL Bucuresti.

Catalin Predoiu a plecat din fruntea PNL Bucuresti

Urmare a clasarii sale pe locul 3 in cursa pentru Primaria Capitalei, fiind devansat atat de Gabriela Firea, social-democrata care se bucura, mai nou, de titulatura de primar general al Bucurestilor, dar si de Nicusor Dan (USB), liberalul a facut un pas in lateral in prima zi a saptamanii. Si-a tinut, pe scurt, practic, promisiunea de a demisiona de la sefia PNL Bucuresti, in semn de asumare a rezultatelor obtinute la nivel de Capitala, avand in vedere faptul ca rezultatele oficiale au confirmat situatia procentelor redate, la nivel preliminar, de exit-poll-urile prezentate de mass-media.

„Am depus mandatul de Presedinte al Filia­lei PNL Bucuresti”, a mentionat, luni in jurul pranzului liberalul intrat in cursa pentru Primaria Capitalei din postura de al patrulea nominalizat pentru aceasta postura. „Multumesc inca o data ­tuturor celor care m-au sprijinit cu gand­ul sau cu fapta, tuturor celor care mi-au­ acordat votul. Ii asigur ca nu le-as fi ­risipit sperantele si increderea”, a tinut sa adauge Predoiu, intr-un mesaj pe Facebook.

Insa Predoiu nu e singurul liberal care si-a asumat rezultatul deloc bun obtinut de PNL la acest scrutin local. Dimineata, Dan Cristian Popescu, candidatul liberal la Primaria Sectorului 2, a decis sa paraseasca fotoliul de prim-vicepresedinte al Organizatiei PNL sector 2, odata ce nu si-a indeplinit planul de a ocupa fotoliul de edil al acestui sector.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger