Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Precizarile lui Liviu Dragnea pe tema maririlor salariale, dupa decizia CCR

Precizarile lui Liviu Dragnea pe tema maririlor salariale, dupa decizia CCR

Autor:

Magistratii forului condus de Valer Dorneanu au decis ca proiectul legislativ ce are in vedere marirea, cu 15 procente, a lefurilor angajatilor din Sanatate si Educatie respecta Constitutia.

 

LIVIU DRAGNEA FANE 4 Precizarile lui Liviu Dragnea pe tema maririlor salariale, dupa decizia CCRN-a trecut multa vreme de cand din directia Curtii Constitutionale se anunta aceasta informatie, ca seful PSD a si anuntat ca “saluta decizia”, dar si ca spera ca presedintele va promova cat mai repede legea, astfel incat cresterile salariale sa se aplice de la 1 ianuarie anul urmator. “PSD a luat in calcul aceste majorari in proiectul de buget prezentat inca din campania electorala. Asa cum am luat in calcul si cresterea salariului minim la 1.450 lei incepand tot cu 1 ianuarie”, a transmis seful PSD, pe Facebook.

Va amintim ca in sedinta de miercuri, magistratii CCR au discutat sesizarile depuse atat de PNL, cat si de Guvern, in privinta legii care modifica ordonanta privind salarizarea bugetarilor din Educatie si Sanatate.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!