AcasăPoliticaPrecizarile lui Dragnea dupa ce s-a aflat ca PSD a castigat toate...

Precizarile lui Dragnea dupa ce s-a aflat ca PSD a castigat toate primariile in Capitala

Liviu Dragnea i-a amenintat pe pesedisti ca ii lasa fara presedinte daca nu accepta, fara modificari, noul cod intern de integritate

Social-democratii bucuresteni au motive sa zambeasca privind rezultatele scrutinului de duminica. Odata ce s-au numarat aproape toate voturile de la locale, liderul PSD a tinut sa sublinieze o situatie in premiera pentru partidul sau.

„La Primaria Capitalei este pentru prima data dupa Revolutie cand un partid castiga tot- si Primaria Generala, cat si primariile de sector”, a tinut sa sublinieze Liviu Dragnea, in urma cu scurt timp, de la sediul PSD, flancat de Gabriela Firea, noul edil al bucurestilor, dar si de cei sase primari de sector. „Asta inseamna pentru noi toti (…) o responsabilitate uriasa”, a adaugat liderul social-demorat, care s-a declarat „constient” ca increderea acordata de bucuresteni „nu e un cec in alb”.

Cat priveste situatia majoritatilor in Consilii, presedintele PSD a mentionat ca formatiunea sa poate face, alaturi de ALDE si UNPR, atat majoritatea in Consiliul General, PSD+ UNPR avand 24 de mandate, iar formatiunea condusa de Tariceanu si Constantin alte 4, in timp ce la nivel local, situatia prezentata e urmatoarea: daca la sectoarele 2, 3, 5 si 6 lucrurile sunt cat se poate de clare – PSD poate face majoritate doar cu ALDE si UNPR, la 1 si 4, Dragnea a anuntat ca inca se asteptata numaratoarea finala. „Avem sperante sa putem face majoritatea doar cu ALDE”, a lamurit primul om in PSD.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger