AcasăPoliticaPrecizari si din directia Cotrocenilor, dupa discutiile dintre Iohannis-Ponta

Precizari si din directia Cotrocenilor, dupa discutiile dintre Iohannis-Ponta

La scurta vreme dupa ce seful Guvernului a ales sa transmita un scurt punct de vedere cu privire la intrevederea avuta cu presedintele Iohannis, la Cotroceni, si din care reiesea ca s-ar fi depasit orice urma de tensiune, iar accentul ar cadea pe colaborarea dintre cele doua Palate, pentru binele natiunii, Administartia Prezidentiala a remis presei un scurt comunicat.

Din care reiese faptul ca liderii de la Palatul Cotroceni si Victoria au discutat in privinta problemei migrantilor, dar si chestiuni economice si aspecte ce tin de politica externa.

Mai precis, din cate se mentioneaza in comunicat, „pe agenda discutiilor, purtate in cadru institutional, s-au aflat situatia gestionarii fluxurilor migratorii din regiunea Balcanilor de Vest, pozitia Romaniei fata de aceasta problema si stadiul actual al pregatirilor pentru preluarea refugiatilor”, dar ca s-a discutat „despre intarirea cooperarii dintre statele din regiune si despre eficientizarea schimbului de informatii intre state, astfel incat actiunile noastre sa fie mai bine corelate”.

Nu in ultimul rand, din seria subiectelor abordate in cadrul intrevederii de marti dupa-amiaza nu au lipsit si alte „probleme de actualitate”, unele de tin de „executia bugetara”.

Va reamintim ca intalnirea a inceput la ora 15.30 si nu a durat mai mult de o jumatate de ora. Iar la doar cateva minute dupa ora 16, pe contul de Twitter al premierului Victor Ponta aparea urmatorul mesaj: „Intalnire cu Pres. Iohannis/ deschidere totala pt dialog, respect reciproc si colaborare Guv-Pres pt bunul mers al Romaniei!”.

author avatar
Cristina Stefan
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger