Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Precizari din randul PSD, cu doar cateva ore inainte de CEx: “totul va fi cu happy-end”

Precizari din randul PSD, cu doar cateva ore inainte de CEx: “totul va fi cu happy-end”

Autor:

In ciuda zvonurilor care par sa sustina tot mai mult varianta ca seful PSD-ului l-ar vrea plecat pe Grindeanu din fruntea Executivului, o voce din cadrul partidului insista ca nu e cazul de asa ceva.

 

CODRIN STEFANESCU FANE 3 607x500 Precizari din randul PSD, cu doar cateva ore inainte de CEx: totul va fi cu happy endSubliniind ca la finele Comitetului Executiv al PSD-ului se va iesi in fata presei cu o declaratie oficiala si lamuritoare, Codrin Stefanescu a negat vehement, si miercuri, in prag de CEx, varianta ca Dragnea i-ar fi cerut demisia lui Grindeanu. “Niciodata nu a vrut Dragnea sa ii ia capul lui Grindeanu, este cea mai mare bazaconie. (…) Niciodata nu face Dragnea asa ceva, sa ceara demisia vreunui coleg in miez de noapte. (…) O spune direct. (…) Nimeni, cu atat mai mult Dragnea, nu a dorit sa schimbe Guvernul in ansamblu (…) Va spun ca totul va fi cu happy-end”, a declarat, cu toata convingerea, secretarul general adjunct al PSD-ului, la Antena 3.

grindeanu dragnea Precizari din randul PSD, cu doar cateva ore inainte de CEx: totul va fi cu happy endPrecizarile lui Stefanescu vin in conditiile inca de marti s-a vehiculat insistent, pe surse, varianta ca seful PSD-ului i-ar fi cerut lui Grindeanu sa demisioneze, aspect cu care premierul nu ar fi fost de acord.

Cititi si: Grindeanu s-a milogit azi-noapte la Klemm

 

Motivele pentru care lui Grindeanu-i tremura scaunul    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!