Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Pozitia NATO in privinta atacului SUA in Siria

Pozitia NATO in privinta atacului SUA in Siria

Autor:

Printre reactiile internationale formulate ca urmare a lansarii, la primele ore ale zilei de vineri, a peste 50 de rachete in directia bazei aeriene Shayrat, din ordinul liderului american, se numara si cea din directia NATO.

 

934670 10151597727533581 1314388851 n stolt 375x500 Pozitia NATO in privinta atacului SUA in SiriaSecretarul general al Aliantei a tinut sa transmita, intr-un comunicat, faptul ca, avand in vedere “atacurile infioratoare cu arme chimice din Khan Shaykhun, care au uciis zeci de oameni, inclusiv multi copii, SUA au lansat un atac asupra bazei aeriene Shayrat in Siria”, dar si ca “regimul sirian poarta intreaga responsabilitate pentru evolutie”.

Totodata, Stoltenberg subliniaza faptul ca “folosirea de arme chimice este de neacceptat, nu poate ramane fara raspuns, iar cei responsabili trebuie sa raspunda”, mai transmite inaltul oficial NATO, inainte de a formula, fara echivoc, urmatoarea concluzie: “NATO sustine toate eforturile internationale menite sa duca la obtinerea pacii si a unei solutii politice in Siria”.

sursa foto: Facebook/Jens Stoltenberg


1 Comentariu la Pozitia NATO in privinta atacului SUA in Siria

  1. Magda

    RUȘINE BĂ! Ați distrus Orientul Mijlociu cu porcăriile voastre! Faceți experiențe pe bieții oameni! În schimb VĂ PUTE PE LA NAS în privința imigranților! Câtă IPOCRIZIE!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!