AcasăPoliticaPoza controversata cu Mihalache. Consilierul prezidential ar fi adormit la o intrunire...

Poza controversata cu Mihalache. Consilierul prezidential ar fi adormit la o intrunire oficiala

(foto: emaramures.ro)

Seful Cancelariei Prezidentiale, pe care Ponta l-a numit in cateva randuri „presedintele Mihalache”, este protagonistul unui episod totalmente iesit din tipare, cel putin pentru un politician in varsta de 44 de ani, aflat intr-o ipostaza oficiala, la o intrevedere in strainatate.

(foto: emaramures.ro)

Mai precis, inca de la primele ore ale zilei de marti, pe Internet circula mai multe poze, din care nu putini au fost cei care au remarcat faptul ca pare ca Dan Mihalache ar fi fost furat de somn. Insa nu oriunde, ci in sala in care s-a desfasurat o intrevedere prilejuita de vizita sefului statului in Serbia, de acum trei luni. Respectiva deplasare a avut loc in iulie acest an, insa pozele – din care se vede ca langa persoanajul care se presupune ca doarme se afla si alte persoane, la o masa de lucru – au aparut abia marti.

(foto: site Romania TV)

Pentru a va forma o parere in aceasta chestiune, va prezentam o fotografie prezentata de site-ul rtv.net.

Dupa cum era de asteptat, consilierul, considerat a fi mana dreapta a actualului lider de la Cotroceni, de vreme ce e seful Cancelariei Prezidentiale, a negat ca ar fi atipit la intrevedere, cum s-a tot speculat in aceasta dimineata. „Vad ca prezenta mea la Cotroceni deranjeaza foarte tare de vreme ce o data pe saptamana se inventeaza cate o stire care sa ma puna intr-o lumina defavorabila. Poza este o manipulare ordinara. (…) Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate din pacate„, a sustinut Mihalache, citat de stiripesurse.ro.

author avatar
eNational
429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger