Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Posibila varianta de ministru. Premierul confirma ca a discutat cu sefa UNJR

Posibila varianta de ministru. Premierul confirma ca a discutat cu sefa UNJR

Autor:

Premierul are o lista scurta in privinta noului ministru al Justitiei, tot ce ii ramane fiind sa aleaga un nume pe care il considera cel mai potrivit pentru aceasta functie.

 

sefa Posibila varianta de ministru. Premierul confirma ca a discutat cu sefa UNJRIn asteptarea unei decizii in privinta succesorului lui Florin Iordache la sefia Ministerului Justitiei, anunt care ar urma sa fie facut in cursul zilei de miercuri, premierul a confirmat o varianta din randul persoanelor cu care a admis ca a avut discutii in ultima perioada, de cand se cauta un sef nou la MJ.

Este vorba despre sefa Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Garbovan, la care premierul a facut referire, seara trecuta, la un post TV, e drept ca fara sa ii rosteasca numele. “E o doamna cu care am avut o discutie, dar am avut si cu altii (…) Oamenii cu care am vorbit mi-au dat foarte multe idei despre ce trebuie sa facem in continuare, fie ca vor fi sau nu pe lista, sa zicem, scurta (…) Eu zic ca o sa venim cu o solutie, asa cum am spus, de necontestat”, a anuntat Sorin Grindenau, la Antena3.

Totodata, e de mentionat faptul ca primul-ministru a mentionat faptul ca a avut discutii atat cu persoane din sfera politica, dar si din afara acestui spectru.

foto: b1.ro


1 Comentariu la Posibila varianta de ministru. Premierul confirma ca a discutat cu sefa UNJR

  1. Katy

    Pentru Domnul PONTA. Nu-I mai critica, ajuta-i daca poti. Si d-ta ai mai gresit.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!