AcasăPolitica"Popularii" condusi de Basescu il propun premier pe europarlamentarul Muresan

„Popularii” condusi de Basescu il propun premier pe europarlamentarul Muresan

UPDATE: PMP-ul a ianitat, intr-adevar, o propunere de premier, insa nu in persoana fostului lider de la Cotroceni, cum se vehiculase intens in ultimele zeci de minute, in special inainte de intrevederea de la sediul Presedintiei.

De altfel, la finele consultarilor de la Cotroceni, Traian Basescu insusi a anuntat cine este propunerea PMP pentru functia de premier. Este vorba despre europarlamentarul Siegfried Muresan, un politician despre care fostul sef al statului a tinut sa specifice ca are 36 de ani si ca este purtator de cuvant al PPE, vicepresedinte al Comisiei de Buget, membru la Comisia Parlamentara de Cooperare UE-Republica Moldova.

Cele mai recente informatii aparute pe piata il dau pe fostul presedinte drept posibila varianta de prim-ministru din partea partidului pe care il conduce, si anume PMP.

Din cate rezulta din informatiile prezentate de televiziunile de stiri, propunerea „popularilor” ar fi venit pe ultima suta de metri, inainte de consultari. O astfel de informatie a aparut pe fondul deciziei anuntate de PNL de a nu propune un premier, dar si dupa ce Traian Basescu a declarat, nu o data, ca ar fi „cel mai bun premier”.

Peste circa o jumatate de ora, cand va ajunge delegatia PMP la Cotroceni, la discutiile cu Klaus Iohannis pe marginea formarii noului Guvern, se va sti daca se confirma varianta aparuta in aceasta dupa-amiaza, cum ca insusi liderul Miscarii Populare ar urma sa fie propunerea partidului pentru fotoliul de premier.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger