Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta zice ca n-au mai vorbit de anul trecut, Dragnea are alta varianta

Ponta zice ca n-au mai vorbit de anul trecut, Dragnea are alta varianta

Autor:

Dragnea nu e de acord cu Ponta nici cand vine vorba de vreo eventuala plecare a acestuia din urma din PSD, pe fondul unei demisii, si nici cu faptul ca n-au mai comunicat de anul trecut.

 

Liviu Dragnea si Victor Ponta Ponta zice ca n au mai vorbit de anul trecut, Dragnea are alta variantaChiar daca, pe fondul anuntului ca e gata sa-si depuna demisia in alb din PSD, pentru ca Dragnea sa o activeze daca va considera ca e cazul si mai ales ca “deranjeaza” declaratiile pe care le face, Ponta sustinea ca n-a mai vorbit cu Dragnea – la telefon – din decembrie anul trecut, si ca eventual au comunicat “telepatic”, seful social-democrat are o cu totul alta varianta. “Noi am mai vorbit in ultima perioada”, a sustinut, in chip de replica, liderul pesedist. “Inca n-as vrea sa arat mesajele, nu-mi sta-n caracter”, a adaugat Dragnea.

In momentul in care a fost intrebat, daca tot a spus ca “incearca sa inteleaga ce l-a suparat p[e Ponta”, de ce nu pune mana pe telefon sa il sune, Dragnea a raspuns: “chiar dupa ce scap de-aici il sun. Sa vedem daca raspunde”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!