AcasăPoliticaPonta si Antonescu si-l disputa pe Blaga

Ponta si Antonescu si-l disputa pe Blaga

Chiar daca nu a avut capacitatea sa devina un lider al opozitiei in adevaratul sens al cuvantului, Vasile Blaga a reusit totusi sa bage zazanie intre cei doi co-presedinti ai USL.

Victor Ponta si Crin Antonescu il paseaza pe Vasile Blaga (foto jos) de la unul la altul
Vasile Blaga

Buni comunicatori si mari amatori de interventii publice, Victor Ponta si Crin Antonescu adopta pozitia mutulica, atunci cand vine vorba de dialogul cu Partidul Democrat Liberal. Pret de cateva minute, cei doi politicieni s-au invitat unul pe celalalt sa discute cu Vasile Blaga despre Constitutie si angajarea raspunderii asupra proiectului de lege privind regionalizarea, semn ca niciunul nu doreste sa aiba vreo intrevedere cu presedintele democrat-liberal.

“Daca exista la un moment dat un acord (pe regionalizare – n.r.) nu doar al USL, ci al fortelor politice, poate fi avuta in vedere aceasta procedura rapida. Daca nu exista un acord politic al fortelor politice – aici nu vorbesc de PDL, ca ei nu sunt de acord cu nimic, ei nu sunt de acord nici intre ei. Nici nu stiu cu cine sa vorbesc de la PDL, cu domnul Blaga, cu doamna Udrea, cu cine sa vorbesc?”, a afirmat seful Executivului. “Cu Vasile Blaga”, i-a suflat imediat presedintele Senatului. “Cu Blaga, OK. Uite, vorbeste domnul Antonescu cu domnul Blaga”, a pasat-o Ponta. Pentru ca mingea era acum la el in teren, liderul liberal a folosit vechiul truc al coabitarii. “Nu, nu, nu, dumneavoastra. E institutional, adica”, a incheiat rapid subiectul Crin Antonescu.

author avatar
eNational
886 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger