AcasăPoliticaPonta si Antonescu, noi contre. "Lista de comenzi ca la chelneri"/"De cand...

Ponta si Antonescu, noi contre. „Lista de comenzi ca la chelneri”/”De cand e prieten cu Basescu, are acelasi limbaj”

Crin Antonescu si Victor Ponta

Dupa ce Crin Antonescu a sustinut ca Ponta s-ar fi dus pentru a primi de la presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, o „lista de comenzi ca la chelneri”, replica premierului nu s-a lasat asteptata.

Crin Antonescu si Victor Ponta

Situatia e din nou tensionata intre cei doi lideri ai USL. Primul-ministru a comentat afirmatiile presedintelui PNL, dupa ce, seara trecuta, Antonescu l-a comparat pe partenerul sau de la conducerea Uniunii Social Liberale cu un „chelner”. Dupa ce liberalul a sustinut, la Romania TV, ca asupra sa nu ar putea sa se indrepte suspiciunea ca si-ar bate joc de voturile romanilor, Ponta le-a spus jurnalistilor care au vrut sa afle cum a primit afirmatiile lui Antonescu la adresa lui, ca vede o asemanare de limbaj cu actualul sef al statului. „De cand e prieten cu domnul Basescu are si acelasi limbaj. Cred ca prima data cand il va intalni domnul Antonescu pe domnul Barosso o sa ii transmita aceste lucruri si e suficient. Eu nu intentionez sa raspund nimanui, nici domnului Basescu, nici domnului Antonescu la acest gen de declaratii. Am foarte multa treaba si dansii au foarte mult timp”, a replicat Victor Ponta.

Anterior, liderul PNL amintise de celebra „lista a lui Barroso”, cu obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca Guvernarea.  „Nu eu, a doua zi dupa o victorie coplesitoare, m-am dus sa inchei pact cu Traian Basescu. Nu eu, a doua zi dupa ce sapte milioane jumatate de romani au votat intr-un fel, m-am dus sa-mi dea Barroso lista de comenzi ca la chelneri”, a afirmat Antonescu.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger