Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta se fereste sa dea un raspuns concret in privinta unei viitoare functii

Ponta se fereste sa dea un raspuns concret in privinta unei viitoare functii

Autor:

In ultimele ore s-a vehiculat faptul ca functia care l-ar astepta pe fostul premier social-democrat, dupa ce PSD-ul a castigat alegerile, ar fi cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

 

Victor Ponta Grup USL Narcis Pop 101 Ponta se fereste sa dea un raspuns concret in privinta unei viitoare functiiIn conditiile in care co-presedintele ALDE, formatiunea cu care PSD-ul face alianta dupa palarlamentare, este cotat cu mari sanse sa ramana in postura de presedinte al Senatului, adica de al doilea om in stat, despre Victor Ponta se vehiculeaza varianta ca ar urma sa ajunga in postura de lider la Camera, adica al treilea om in Romania.

Prezent luni, la Parlament, si intrebat cum anume vede aceasta ipoteza de a ajunge presedintele Camerei Deputatilor, Ponta a evitat sa dea un raspuns concret, rezumandu-se sa spuna ca are deja o functie cu responsabilitati considerabile, si anume cea de deputat de Dolj. “Nu cer nicio functie, nu refuz nicio functie”, a punctat fostul premier (al carui nume a fost vehiculat intens, la un moment dat, ca fiind “in carti” si dupa excluderea lui Zgonea din PSD), inainte de a adauga ca nu a discutat cu seful PSD despre acest subiect.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!