AcasăPoliticaPonta se amuza pe seama Ralucai Turcan (VIDEO)

Ponta se amuza pe seama Ralucai Turcan (VIDEO)

Daca tot nu o mai are in vizor pe Alina Gorghiu, in calitate de sefa a PNL, Ponta dovedese ca poate face la fel de lejer haz si de succesoarea ei.

Fostul premier pare sa fi capatat un „drag” in a ironiza sefele PNL-ului. Acum ca Gorghiu si-a predat mandatul, dupa esecul de la parlamentare, iar liberalii au, interimar-, ce-i drept, o alta femeie in postura de lider, Victor Ponta nu s-a lasat pana ce nu a postat, pe pagina sa de pe reteaua de socializare, o inregistrare dintr-o emisiune TV, in care Raluca Turcan apare intr-o postura amuzanta, ar spune unii, caraghioasa de-a dreptul, daca ar fi sa ne luam dupa rautaciosi. „Cineva mi-a amintit de o emisiune mai veche la care am participat impreuna cu Doamna Raluca Turcan! Nu pot sa nu va dau ocazia sa va amuzati alaturi de mine ( sigur – daca nu cumva sunteti simpatizanti PNL – Ghinion)!”, noteaza Victor Ponta, in dreptul imaginilor.

Pe scurt, lucrurile stau astfel: la un moment dat intr-o emisiune TV la care era prezenta in urma cu ceva vreme, alaturi de Ponta, Turcan spune ca are 28 de ani. Doar ca, dupa cateva minute, cand moderatorul aduce in discutie data nasterii acesteia, asa cum era mentionata pe site-ul Camerei (actuala sefa interimara a PNL-ului fiind si la vremea respectiva deputat), Raluca Turcan admite razand ca a gresit. „Omisiunea” era de vreo patru ani.

Momentul la care face referire Victor Ponta pe contul sau de Facebook – si care se poate vedea cat se poate de clar ca l-a facut sa rada inca de cand se afla in studioul TV -poate fi urmarit aici:

[youtube]oPydi5pqK8E[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.459 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum zicea basau,dand-o de gol pe ielena,cea mai buna absorbanta de fond-uri ue,asa este si alina dar si turcana,toate niste capre intotdeauna in calduri,se stieeeee.

  2. Intro emisiune poate mai putin veche Ponta recunostea, cu subiect si predicat, ca masinaria de furat a unora a functionat mai bine decat cea a PSD. Intro alta emisiune, de data si mai recenta, Ponta a ramas tamp, cu privirea goala, ca un copil prost, scos la tabla, cand presedintele tarii a pomenit despre MTO.
    Cand si cat se vor fi amuzat romanii? Cine va fi parand mai idiot?
    In alta ordine de idei, desi s stie ca nu iubesc PSD, trebuie sa recunosc discursul lui Dragnea de la prezentarea programului de guvernare – calm, linistit, serios, fara glumite de copil retardat si cu un mesaj inteligibil, de barbat precupat de binele tarii. Ce diferenta uluitoare fata de infantilul Ponta! Nu ca as crede prea mult in spusele domnului Dragnea, si viitorul nu foarte indepartat va avea grija sa raspunda la orice intrebare, dar macar a avut buna cuvinta sa s prezinte ca un om bine crescut. Alo, Puie Ponta, tu cand ai sa inveti?

  3. Tonta e depășit de problema și caută mereu sa urle ca disperatu și sa împroaște cu noroi…atât știe atât face!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger