Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta se adreseaza din nou liberalilor: Sa nu blocheze procesul de revizuire a Constitutiei!

Ponta se adreseaza din nou liberalilor: Sa nu blocheze procesul de revizuire a Constitutiei!

Autor:

Victor Ponta le-a solicitat si luni liberalilor sa nu obstructioneze procesul de revizuire a celei mai importante legi a statului.

 

victor ponta RICA PETRESCU 334x500 Ponta se adreseaza din nou liberalilor: Sa nu blocheze procesul de revizuire a Constitutiei!Revizuirea Constitutiei este un proiect major, drept urmare e nevoie,  sustine premierul Ponta, ca, dupa 12 ani de la precedenta revizuire, legea suprema a statului sa fie modificata, avand in vedere ca, in tot acest interval, s-au schimbat anumite lucruri, mai ales ca, intre timp, Romania a devenit membra a Uniunii Europene.

In acest sens, premierul le-a cerut, o data in plus liberalilor, de aceasta data luni, sa nu blocheze acest proiect de revizuire a Constitutiei. “Fac apel inca o data la intelepciune -care nu a existat in ultimele saptamani- din partea liderilor PNL -PDL: sa nu blocheze si sa nu inchida, in mod negativ, procesul de revizuire a ‪Constitutiei. Suntem foarte avansati, am trecut de proceduri, avem avize de la institutia nationala si internationala”, a explicat seful Guvernului.



Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!